ANKARA / ETİMESGUT - Şehit Necdet Alıcı Ortaokulu

Ankara Ulusal Eğitim Yönetimi Kongresinde "Oyunla Öğreniyorum" Bildirisi İle Yer Alıyoruz

Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde "Geliştir-Uygula-Paylaş" ilkesi ile yapılacak olan Ankara Ulusal Eğitim Yönetimi Kongresinde, Şehit Necdet Alıcı Ortaokulu olarak "Oyunla Öğreniyorum " bildirisi ile yer alıyoruz. Proje, okulumuzun akademik danışmanları Başkent Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Burhanettin DÖNMEZ ve Dr. Nihal YAVUZ danışmanlığında okulumuz öpğretmenlerinin uygulamaları ile gerçekleştirildi. Uygulama sonucunda elde edilen bulguları kongrede paylaşacağız. Projenin oluşturulması, uygulaması ve değerlendirme aşamalarında bize yol gösteren, rehberlik eden danışmanlarımıza ve projeyi uygulayan öğretmen ve öğrencilerimize emek veren herkese çok teşekkür ederiz.

Yayın: 15.06.2023 - Güncelleme: 15.06.2023 10:51 - Görüntülenme: 180